Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@19:31:52 GMT

ارز حاصل از صادرات را در سامانه نیما عرضه می کنیم

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۹۱۹۵

ارز حاصل از صادرات را در سامانه نیما عرضه می کنیم

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، «محمدرضا مدرس خیابانی» در نشست مشترک با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با ارائه گزارشی از عملکرد گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در مورد ساماندهی شرکت‌های گروه کشتیرانی براساس نظام حاکمیت شرکتی گفت: دستورالعمل حاکمیت شرکتی سال گذشته به تمام شرکت‌های گروه ابلاغ شده است تا اعضاء هیئت مدیره شرکت‌ها و مدیران به آن واقف شوند و خودشان را پاسخگو بدانند زیرا هر یک موظف هستند مسئولیتی را که عهده‌دار می‌باشند، دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران  به ساماندهی سیستم‌های حسابرسی و کنترل‌های داخلی، شکل‌گیری کمیتۀ مقابله با تحریم‌ها برای به حداقل رساندن ریسک سازمانی، انضباط مالی و حسابرسی شرکت‌ها، مدیریت نقدینگی در دفاتر خارجی و بازپرداخت بدهی‌ها و شفاف‌سازی شرکت‌ها برای ورود به بورس را از دیگر اقدامات انجام شده در مجموعه کشتیرانی برشمرد.

وی با اشاره به اینکه در گذشته منابع ارزی در بازار غیررسمی فروخته می‌شد، یادآور شد: از شهریور ماه سال گذشته ارز حاصل از صادرات را در سامانۀ نیما عرضه می‌کنیم.

 مدرس خیابانی اضافه کرد: یکی از کارهایی که کشتیرانی به عنوان یک مجموعه تحت عنوان پدافند غیرعامل دنبال کرده است، ارائه خدمات در بنادر شمالی کشور بوده  که در این راستا بندر آستاراخان روسیه می‌تواند نقش استراتژیک را به عنوان جایگزین بنادر جنوبی ایفا کند و ترانزیت کالاهای اساسی از طریق آن انجام پذیرد.

وی ضمن اشاره به دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص استفاده از خدمات داخلی خاطرنشان کرد: در این مورد تفاهم‌نامه‌ای را با مجموعه ایزوایکو برای ساخت دو فروند شناور ۳۸ تُنی منعقد کرده‌ایم که اکنون منتظر تأمین منابع مالی آن هستیم.

به گزارش ایرنا این جلسه با حضور محمد شریعتمداری ، محمد رضوانی فر مدیرعامل شستا و محمدرضا مدرس خیابانی نائب رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از مدیران این مجموعه در محل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران سامانه نیما کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران سامانه نیما کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران سامانه نیما کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود

رئیس جمهوری آذربایجان در سخنانی با اشاره به توافق باکو و ایروان خاطر نشان کرد که صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان حاصل می‌شود.

به گزارش مشرق، تارنمای خبرگزاری آذرتاج از باکو و به نقل از سخنرانی امروز الهام علی اف در مراسم افتتاحیه "ششمین مجمع جهانی گفتگوی بین فرهنگی" نوشت: ما امروز و در قرن بیست‌ویکم نمی‌توانیم به برخی از کشورهای بزرگ اروپایی اجازه دهیم که به استعمار دیگر مردمان ادامه دهند. این کاملا غیر قابل قبول است.

وی افزود: جهان نباید دیدگان خود را بر استعمار نو و یکسان سازی اجباری ببندد. جذب اجباری بیش از ده قلمرو فرانسه کاملا غیرقابل قبول بوده و باید متوقف شود.

علی اف با اشاره به جنگ ۴۴ روزه سال ۲۰۲۰ با ارمنستان گفت: همه سازمان‌های مهم بین‌المللی قطعنامه‌ها و تصمیم‌هایی مبنی بر خروج نیروهای ارمنستانی تصویب کردند که چهار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از جمله آنهاست. کشورهایی که این قطعنامه ها را تصویب کردند، هیچ اقدامی برای اجرای آن انجام ندادند. بنابراین، ما مجبور شدیم تا از طریق جنگ به صلح دست یابیم.

رئیس دولت جمهوری آذربایجان در مورد تعیین حدود مرزی میان دو کشور گفت: تعیین مرزها آغاز شده که شامل میله گذاری نیز می شود. این امر توسط دو کشور و بدون هیچ میانجیگری محقق شد که دوباره نشان می دهد که ما نیازی به میانجی نداریم، به خصوص کشورهایی که به دنبال اهداف خود بوده و یا آنهایی که قصد کمک نداشته و تنها می خواهند برای منافع شخصی، سیاسی و اقتصادی خود در منطقه ما نفوذ کرده و بار دیگر روی آتش، نفت بریزند.

وی افزود: ما اجازه نخواهیم داد در قفقاز جنوبی چنین اتفاقی بیفتد. پس از ۳۰ سال رویارویی، ارمنستان نیز به وضوح درک می کند که ما به صلح در قفقاز جنوبی نیاز داریم. صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی سازی روابط میان (جمهوری) آذربایجان و ارمنستان حاصل می شود.

علی‌اف گفت: (جمهوری) آذربایجان بود که به ارمنستان پیشنهاد آغاز مذاکرات بر سر توافقنامه صلح را داد و اصول اساسی آن را تدوین و حتی پیش نویس توافقنامه صلح را تهیه کرد. اگرچه ما در سپتامبر گذشته تمامیت ارضی و حق حاکمیت خود را به طور کامل احیا کردیم اما مورد حملات سیاسی غیرقابل توجیه ارمنستان و کشورهای به اصطلاح ضامن قرار گرفتیم. با این حال، ما پیشنهادی برای صلح ارائه کردیم و اکنون شاهد روندهای مثبت در مسیر آن هستیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • ایران اکسپو فرصتی برای معرفی طرح‌های سرمایه‌گذاری کرمان است
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد