Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@17:49:20 GMT

۲۵۰ مدرس دانشگاه بیرجند آموزش الکترونیکی می‌دهند

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۱۶۵۰

۲۵۰ مدرس دانشگاه بیرجند آموزش الکترونیکی می‌دهند

احمد خامسان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه بیرجند از روز دوشنبه پنجم اسفند و به محض اعلام تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی به منظور پیشگیری از بیماری کرونا راه‌اندازی شد.

وی گفت: این سامانه حدود ۱۰ سال پیش در دانشگاه بیرجند وجود داشت اما از آن استقبال نمی‌شد و بعد از مسائل پیش آمده و ضرورت دورکاری و ماندن همکاران در منزل، با استقبال اعضای هیات علمی و کارشناسان دانشگاه فعال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اکنون همه دروس دانشگاه را در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه بیرجند تعریف کرده‌ایم و ۴۰ گروه آموزشی با ۸۰ گرایش رشته‌ای از این سامانه استفاده می‌کنند.

رییس دانشگاه بیرجند افزود: اساتید و ۱۲ هزار دانشجو دانشگاه بیرجند در مدت ۴۸ ساعت در این سامانه تعریف شدند و ۲۵۰ نفر از استادان دانشگاه برای آشنایی با این سامانه آموزش‌های لازم را سپری کردند.

وی بیان کرد: سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه بیرجند در مدت راه‌اندازی به قدری اثر مثبت داشته که حتی جلسه شورای آموزشی دانشگاه و جلسه هیات رئیسه دانشگاه را از طریق این سامانه برگزار کردیم.

خامسان گفت: این سامانه به ما اجازه می‌دهد وقتی رییس دانشگاه به ماموریت می‌رود کلاس درس خود را تعطیل نکند و از تهران جلسه کلاس درس را به شکل مجازی برگزار کنم.

وی افزود: قانون ما ما اجازه داده که ۲۰ درصد از کل یک درس را در شرایط عادی به شکل مجازی برگزار کنیم و در شرایط خاص کنونی این مدت افزایش می‌یابد.

وی اظهار داشت: امکان ضبط محتوای کلاس وجود دارد تا دانشجویان بعد از اتمام کلاس به شکل تصویری و صوتی استفاده کنند و امکان اشتراک پاورپوینت هم در این سامانه وجود دارد.

رییس دانشگاه بیرجند گفت: اساتید گروه‌های فیزیک و زمین شناسی که معمولا آموزش از طریف فضای مجازی در این رشته‌ها کمتر متداول بوده هم اکنون پیغام دادند و از این سامانه استقبال کردند.

وی افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز آی پی و آدرس دانشگاه بیرجند را گرفته و همه دانشجویانی که به این آدرس‌ها وصل شوند به طور رایگان از اینترنت استفاده می‌کنند.

خامسان گفت: استقبال استادان از این سامانه بی‌نظیر است، هرچند هیچ چیز جایگزین کلاس حضوری نمی‌شود اما در شرایط کنونی ضرورت دارد و این اقدام بزرگی بود که در دانشگاه بیرجند محقق شد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در شهرستان‌های فردوس و سرایان دانشگاه‌های اقماری داریم با راه‌اندازی این سامانه دیگر نیازی به حضور مسئولان آن مجموعه در دانشگاه بیرجند نیست و از این طریق، شرکت در جلسات به راحتی انجام می‌شود.

رییس دانشگاه بیرجند گفت: امروز افراد خودشان برای یادگیری سامانه راغب هستند در حالی که قبلا کمتر همراهی می‌کردند.

ویروس کرونا که ۳۱ استان کشور را درگیر کرده تاکنون ۱۸ مورد مثبت در خراسان جنوبی داشته است.

براساس آخرین آمار چهار شهرستان استان از جمله بیرجند درگیر کرونا شدند.

دانشگاه بیرجند هفتم اسفند امسال در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو مصوبه ستاد مدیریت بحران دانشگاه بیرجند، به منظور کاهش مخاطرات انتشار ویروس کرونا، کلاس‌های حضوری این دانشگاه تا پایان سال ۱۳۹۸ برگزار نخواهد شد.

در پی شیوع ویروس کرونا در کشور مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی از روز دوشنبه پنجم اسفند تعطیل است اما آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان به صورت مجازی و از راه دور ادامه دارد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری بیرجند ویروس کرونا شبکه های مجازی خراسان جنوبی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری بیرجند ویروس کرونا شبکه های مجازی خراسان جنوبی وزارت علوم تحقیقات و فناوری بیرجند ویروس کرونا شبکه های مجازی خراسان جنوبی آموزش الکترونیکی دانشگاه بیرجند ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۱۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های معتمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (3) ماده (5) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (6) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • اوایل انقلاب بسیاری از مشاغل مهم در اختیار معلمان بود
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود