Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@17:54:07 GMT

دانشگاه تربیت مدرس دارای تقویم جامع آکادمی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۶۷۲۴

دانشگاه تربیت مدرس دارای تقویم جامع آکادمی شد

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس، ضمن تشریح اقدامات اخیر این معاونت در حوزه نرم افزاری و اتوماسیون، از راه‌اندازی تقویم جامع آکادمیک در دانشگاه تربیت مدرس خبرداد. ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۴ سیاسی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم،‌ محمدرضا کلباسی با اشاره به لزوم اتوماتیک کردن سیستم‌های این حوزه اظهار داشت: در حوزه اتوماسیون اداری تلاش ما بر این بود که فعالیت‌های حوزه صف و ستاد را به نحوی مدیریت کنیم که حوزه معاونت، فعالیت‌های ستادی و دانشکده‌ها، فعالیت‌های مربوط به صف را انجام دهند که یکی از مسیرها برای تحقق این امر، اتوماتیک کردن سیستم‌ها و استفاده از سیستم اتوماسیون و نرم افزارها و سامانه‌های مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلباسی افزود: یکی از اقدامات مهم معاونت آموزشی، طراحی سامانه تقویم جامع دانشگاهی است که ابتدا این تقویم در حوزه معاونت آموزشی طراحی شد ولی با عنایت به استقبال سایر معاونت‌ها، حوزه ریاست و دانشکده‌ها و در نهایت کل ارکان دانشگاه را تحت پوشش قرار داد و تمامی فعالیت‌های دانشگاه اعم از آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی در آن لحاظ شده است. تاکنون 300 رویداد از کل معاونت‌ها جمع آوری، طبقه بندی و در این تقویم بارگذاری گردیده است.

تجمع دانشگاهیان دانشگاه تربیت مدرس به مناسبت 9 دیبیانیه بسیج دانشجویی درباره اتفاقات اخیر دانشگاه تربیت مدرس

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: در این تقویم، افراد پس از وارد کردن نام کاربری و پسورد شخصی خود به طور هوشمند از سوی نرم افزار تشخیص داده می‌شوند و با توجه به نقش فرد به عنوان استاد، دانشجو و یا کارمند رویدادهای مربوطه که از سیستم گلستان استخراج شده است برای هر فرد نمایش داده می‌شود. همچنین این تقویم قابلیت اضافه کردن رویدادهای شخصی را نیز دارا می‌باشد.

وی خاطر نشان کرد: این نرم افزار هم از طریق کامپیوتر و هم موبایل و با سیستم عامل‌های مختلف قابل دسترسی است و قابلیت ارسال یادآور به کاربر را داراست که به ساماندهی و نظم امور کمک زیادی خواهد کرد.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: دانشگاه تربیت مدرس تنها دانشگاه کشور است که دارای تقویم جامع آکادمیک می‌باشد. این نرم افزار برای اولین بار است که در دانشگاه‌های کشور ایجاد شده و قابلیت تعمیم به حوزه وزارت علوم و به کل دانشگاه‌های کشور را نیز دارا می‌باشد.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس همچنین با اشاره به پروژه دیگر این معاونت در خصوص سامانه جامع قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه یادآور شد: با توجه به اینکه طیف وسیعی از قوانین و مقررات، شیوه نامه‌ها با نسخه‌های مختلف در دانشگاه وجود دارد که ممکن است همه افراد به صورت یکپارچه به آنها و نسخه‌های مختلف آن دسترسی نداشته باشند؛ لذا ناهماهنگی‌هایی در سطوح مختلف تصمیم گیری ممکن است ایجاد شود و ما در این سامانه قوانین را به شکل یکپارچه و هوشمند جمع آوری کردیم که بر حسب نیاز مخاطب، مناسب‌ترین قوانین را نمایش می‌دهد.

کلباسی تصریح کرد: مزیت این سامانه این است که همه (اساتید، دانشجویان و کارکنان) می‌توانند از آخرین قوانین به روز شده و جاری آموزشی دانشگاه مطلع شوند و در حال حاضر نسخه آزمایشی این سامانه ایجاد شده است. همچنین زیرساخت این سامانه به نحوی است که قابلیت توسعه به سایر معاونت‌ها و تحت پوشش قراردادن کلیه قوانین و مقررات حاکم بر دانشگاه را به سهولت دارا می‌باشد.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس در ادامه به راه اندازی امکان تسویه حساب الکترونیکی دانشجویان اشاره کرد و گفت: سیستم تسویه حساب الکترونیکی دانشجویان که همواره فرایندی پیچیده و زمان بر بود با مشارکت سایر معاونت‌ها تکمیل و در سامانه گلستان راه اندازی شد و از آغاز نیمسال دوم 98-1397 تاکنون بیش از 500 دانشجو از آن استفاده کرده و مراحل تسویه حساب را به سهولت انجام داده اند.

وی در ادامه از حذف مراجعه به پرونده فیزیکی دانشجویان از سال تحصیلی آتی خبر داد و گفت: بانک بایگانی الکترونیکی پرونده‌های دانشجویان تشکیل و برای حدود 36 هزار دانش آموخته دانشگاه پرونده الکترونیکی و نسخه‌های پشتیبان ایجاد شده است، با توجه به اینکه ساماندهی بایگانی‌های کاغذی و محل در نظر گرفته شده، معضلی برای دانشگاه بود تلاش می‌کنیم از مهرماه امسال پرونده فیزیکی برای دانشجویان تشکیل ندهیم و برای این کار زیر ساخت‌های لازم را فراهم کنیم.

دکتر کلباسی تصریح کرد: ما در حال تدوین و راه اندازی سامانه جامع آزمون‌های دانشگاهی نیز هستیم. با توجه به اینکه در طول سال آزمون‌های مختلف از قبیل مصاحبه دکتری، آزمون زبان، المپیاد، آزمون استخدامی و … در دانشگاه برگزار می‌شود که هر کدام قوانین خاص خود را دارا می‌باشند، این سامانه یکپارچه در حال طراحی است و تاکنون 50 درصد از کار پیش رفته و مابقی به دلیل کمبود اعتبارات متوقف شده است. راه اندازی این سامانه در آینده نزدیک کمک شایانی در برگزاری آزمون‌های دانشگاه با کیفیت مطلوب و استاندارد خواهد نمود.

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس در پایان خاطرنشان کرد: سامانه بعدی سامانه جامع مدیریت یکپارچه یادگیری ترکیبی است که اساتید می‌توانند مطالب درسی خود را در این سامانه بارگزاری کنند و در کلاس درس بیشتر به مباحثه بپردازند. با توجه به اینکه دانشگاه دوره‌های صلاحیت مدرسی را برگزار می‌کند، متقاضیان از سراسر کشور می‌توانند با استفاده از این سامانه، دروس مورد نظر را فرا بگیرند که ان شاءالله امسال این سامانه نیز راه اندازی خواهد شد.

انتهای پیام/

R1541/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه تربیت مدرس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال‌ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تا اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می‌شود و این معاونت بر می‌گردد در این سال‌ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چرا که معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین معاونت‌های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و تمام کلمات به تربیت ختم می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می‌کنند که تربیت محقق شود.

دولت قبل پیگیر سند ۲۰۳۰ بود، مسیر این دولت سند تحول است

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می‌شود.

پورثانی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی مؤثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می‌توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می‌توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی‌توان درس خواند.

جذب ۱۵ هزار معلم پرورشی پس از ۱۵ سال

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت اامآموزش و پرورش افزود: طی سال‌های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می‌شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال‌هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می‌کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون‌های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون‌ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

پورثانی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید بر اینکه جوشش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

شاخص‌های تربیتی در رتبه بندی معلمان لحاظ می‌شود

پورثانی اضافه کرد: در نظام ارزیابی شاخص‌هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می‌دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می‌کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص‌های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص‌هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • اوایل انقلاب بسیاری از مشاغل مهم در اختیار معلمان بود
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان