Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@00:10:10 GMT

ورود ۸ هزار مدرس جدید در دانشگاه علمی کاربردی

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۲۸۸۰۲

ورود ۸ هزار مدرس جدید در دانشگاه علمی کاربردی

رییس دانشگاه علمی کاربردی کشور از ورود ۸ هزار مدرس جدید در این دانشگاه برای سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد حسین امید در جلسه گفت و شنود مدیران ستادی دانشگاه علمی کاربردی که با هدف تبیین ارکان دانشگاه و سیاست‌های وزارت علوم برگزار شد، با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها دارای دو رکن هیات امنا و هیات رئیسه دانشگاه هستند، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از یک رکن سوم که شورای مرکزی دانشگاه است نیز برخوردار است که این نشان دهنده شرایط خاص این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد:  توجه به اصول کیفیت‌گرایی، ماموریت‌گرایی، سیاست توسعه مراکز فناوری، نوآوری و رشد، جذب دانشجوی بین‌الملل و سیاست شناسنامه‌دار بودن مراکز بر وفاداری سازمانی و پایبندی به مقررات و اجرای دقیق این سیاست‌ها پنج سیاست اصلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: کارهای کلیدی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه از طریق سامانه یکپارچه‌ای که در آینده نزدیک راه‌اندازی خواهد شد، صورت خواهد پذیرفت.

امید خاطرنشان کرد: در فراخوان جذب مدرسان این دانشگاه ۴۶ هزار متقاضی ثبت نام کردند که پس از برگزاری آزمون ۳۳ هزار متقاضی مورد ارزیابی قرار گرفتند که تعداد ۸ هزار نفر مراحل مختلف ارزیابی را با موفقیت طی کرده‌اند و وارد سیستم مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهند شد.

وی تاکید کرد: در این دانشگاه آیین‌نامه حوزه نظام صلاحیت حرفه‌ای تدوین شده و به تصویب شورای مرکزی و شورای اقتصاد مقاومتی ریاست جمهوری رسیده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان افزود: همچنین در حوزه اداری، مالی این دانشگاه چند سامانه در حال راه‌اندازی است که سامانه پرسنلی از آن جمله است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند

بنابر آنچه اقتصاد۲۴ نوشته است، علی اکبر رائفی پور که سال‌ها در محافل رسانه ای او را با مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی حسابداری معرفی می‌کردند بالاخره مدرکش منتشر شد و مشخص شده که وی کارشناس حسابداری دانشکاه پیام نور شاهد را با معدل ۱۵ دارد.

در بسیاری از محافل علمی مدرک دانشگاه پیام نور صرفا برای ارائه به دستگاه‌های دولتی برای افزایش حقوق! شناخته می‌شود و بار علمی ندارد. نکته قابل توجه نمره زبان فارسی رائفی پور بوده که ۱۳ است و در مقابل نمره زبان خارجی وی ۱۴ است.

رائفی پور که اخیرا در قامت یک نظریه پرداز اقتصادی خود را مطرح می‌کند نمره درس "توسعه اقتصادی" و "پول و ارز بانکداری" وی هر دو ۱۳ شده است!

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند